2019: Wat zal www.carrykralensieraden.nl brengen?

  • Geplaatst op
  • Door Carry
  • 0
2019: Wat zal www.carrykralensieraden.nl brengen?

Niemand weet wat de toekomst brengt, maar ik heb wel een aantal doelen voor 2019 inzake mijn webshop. Allereerst een inkoopreis naar Bali om nieuwe zilveren sieraden te gaan zoeken en vinden en bij mijn bestaande leveranciers langs te gaan om nieuwe orders te plaatsen.

Inkoopreis Bali

Eind januari vertrek ik naar Bali en heb een aantal bezoeken op het programma staan om af te leggen. Natuurlijk bestel ik vaak sieraden vanuit Holland bij mijn bestaande leveranciers op Bali maar er af en toe zelf naar toe gaan is evenzo belangrijk. Het is net als met klanten, regelmatig contact met elkaar hebben is fijn en nuttig. Hoop ook op het vinden van mooie "pareltjes" zoals nieuwe leveranciers en mooie zilveren sieraden. En natuurstenen en echte parels, voor het zelf maken van nieuwe sieraden voor de Eigen Collectie. Heb er zin in, want verkopen van mijn webshop items is natuurlijk fantastisch; het zoeken en vinden van mooie producten is ook een sport. Daar begint het allemaal om tot goede verkopen te komen.

Zie mijzelf alweer helemaal lopen daar op Bali, in zomer outfit (gemeen hè?). Rugzak op (of is het om?), mobiel in de hand met maps.me aan om overal te komen waar ik wil zijn. Veel zilversmeden en hun kleine bedrijfjes zitten niet in de hoofdstraten maar in achteraf straatjes en in kleine dorpjes. Dat is vaak zoeken geblazen. Gelukkig zijn de locals altijd bereid om je aan alle kanten te helpen, soms mag ik achterop hun scooter stappen en brengen ze je wel even. Begrijp steeds beter, mijn roots in Indonesië hebbend, dat ik nog steeds zo verliefd ben op Indonesië; de locals, het eten, de cultuur, de landschappen, de sieraden,.....het is er zoooo fijn.

Zilversmid Bali aan het werk

Gericht rondstruinen in Kuta, Sanur, Seminyak, Buda Keling, Celuk en Ubud en overal tussendoor. Het wordt rondreizen van leverancier naar leverancier en ondertussen heerlijk genieten van wat Bali te bieden heeft. Wat denk je van een lekkere temperatuur zo rond de 30 graden? Het is officieel regentijd maar sinds de "intrede" van El Nino en El Ninja is het allemaal niet meer zo vanzelfsprekend, als je het over het klimaat hebt. Het kan zo maar zijn dat ik alleen maar regen zal treffen (maar dan wel warme!), ook is het mogelijk dat er strak blauwe dagen zullen zijn. Hoe dan ook, over het weer wordt het meest gesproken en het minst geweten, is de uitspraak, toch?

Sieraden Carrykralensieraden

Andere doelen 2019

Andere doelen voor 2019 zijn natuurlijk meer bezoekers en kopers in mijn webshop; de deur staat 24/7 open en de "vloerbedekking" en de "schappen" zijn schoongemaakt en gevuld met nieuwe en bestaande collectie sieraden van Eigen Collectie en zilveren sieraden vanuit Bali en Zuid-Oost Azië. Een ander doel was, (want het is al klaar, jaja), het balansen van de voorraad, de financiële administratie is 2019 proof gemaakt en dus kan ik er weer tegen aan.

Speciale wensen?

Mocht je iets willen hebben wat nu niet in de webshop verkrijgbaar is aan sieraden, laat het mij weten via het contactformulier of bel even, dan ga ik mijn best doen tijdens mijn speurtocht op Bali.

Uitnodiging

Ik nodig mijn vaste en nieuwe klanten van harte uit om mij te volgen op facebook, de shop te bezoeken en aankopen te doen. Mijn uitdaging voor 2019 is om jullie net zo enthousiast te houden en te krijgen waar ik zelf ook zo achter sta; mooie sieraden dragen waardoor je nog meer straalt dan je al deed in 2018.

Bedankt voor het lezen van mijn blog en hartelijke groet,

Deel en like het met plezier.

Carry

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.