B & B; Bijna & Bali

 • Geplaatst op
 • Door Carry
 • 0
B & B;   Bijna & Bali

We naderen de vertrekdatum van de inkoopreis naar Bali. Je weet vast wel hoe het gaat; reisstress! Waar bestaat die stress dan uit? Nou bij mij...........volop nog aan het trainen, (dat doe ik ook nog!), voor moeders zorgen die inmiddels 89 is en alles nog geweldig vind, maar niet alles meer zelf goed kan.

Stress!

Bestellijsten maken voor bestaande leveranciers op Bali. Bestellingen uit de shop verwerken, inpakken en versturen. Vragen en verzoekjes beantwoorden op facebook en webshop. Nog even de Hepatites B laten vaccineren, vind men nu wel nodig, eerder nooit. Datzelfde geldt voor Rabiës, nooit nodig geweest, maar door het vele reizen wat ik doe, ook voor carrykralensieraden.nl, is het nu wel “noodzakelijk”. Koffers tevoorschijn halen en zien te vullen…. Wat neem ik wel en niet mee????? Kortom de gewone dagelijkse activiteiten weten niet dat ik er straks een tijdje niet ben en dat geeft stress. Je hebt altijd voor vertrek een week die dubbel gevuld is; gewone dingen en de dingen die er bij komen.

Herkenbaar?

Gelukkig is deze stress om een leuke oorzaak; reizen naar Bali kan alleen maar leuk zijn. Alhoewel er het er nu dagelijks fors giet en super heet is (deksel op de pan effect; zwaar bewolkt en daardoor supervochtig) ga ik toch heeeel graag er naar toe. Want Bali is Bali in al zijn sfeer en pracht. Natuurlijk is het zo dat Bali niet meer is zoals het was toen mijn moeder er woonde eind jaren ’40. Dat is overal op de wereld zo. Toen we er samen 20 jaar geleden waren zei ze; Bali is te mooi gebleken om behouden te worden. Het zal worden “overgenomen” worden door het toerisme. En dat is ook inderdaad gebeurd. Is dat slecht of is dat goed? Daar zijn de meningen over verdeeld. Hoe dan ook, ik vind het fijn om te gaan en zoveel moois weer aan zilveren sieraden te gaan ontdekken en inkopen.

zilveren ring vier bollen

Hou Facebook in de gaten

We zullen onregelmatig laten zien en lezen wat we tijdens de reis gaan meemaken. Bestellingen kunnen gewoon gedaan worden in de shop, tijdens  mijn afwezigheid, dus voor Valentijn kun je volop shoppen. En mocht je een keuze moeilijk vinden geef dan een cadeaubon aan degene die je lief hebt, daar zit helemaal geen “vloek” meer op. Integendeel, je gunt de andere een eigen keuze in plaats die van jou. De volgende blog zal vanuit Indonesië Bali komen. Tot later allemaal en deel graag deze blog met jouw vrienden, dank je wel, groetjes Carry

Reacties

 1. Carry Doeven Carry Doeven

  Hi Yvonne,

  beetje laat maar ik had al gereageerd via whats app, nu even via de webshop. Groetjes

  Carry

 2. Yvonne Bloem Yvonne Bloem

  Zo leuk die persoonlijke ervaringen
  Geeft het sieraad wat je koopt een persoonlijk tintje
  Complimenten
  Hoop dat u veel.mooie dingen inkoopt

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.