Kerstmarkt Bataviastad - 15 & 16 december

 • Geplaatst op
 • Door Carry Doeven
 • 0
Kerstmarkt Bataviastad - 15 & 16 december

We gebruiken de decembermaand meestentijds om stil te staan bij wat dit jaar ons heeft gebracht. Ik realiseer mij dat er mensen zijn die dit jaar niet zulke mooie en fijne feestdagen zullen hebben, ook iets om bij stil te staan.

Tevens is het een tijd waarin we ons opmaken, letterlijk en figuurlijk, voor het nieuwe jaar 2019. Hoe kan je dat beter doen dan met jouw geliefden de feestelijke dagen te vieren. Bij feestelijk hoort:je zelf mooier maken dan je al bent, met mooie kleding, je opmaken en prachtige bijpassende sieraden te dragen. Velen zijn al begonnen met de voorbereidingen. Black Friday is min of meer de start geweest en het feit dat Post.NL overrompeld is door het enorme aanbod pakketjes maakt het duidelijk dat we er zin in hebben om met de feestdagen te stralen met al het moois aan en om.

Ook wij doen mee aan de voorbereidingen zodat we helemaal klaar zijn als de feestelijkheden losbarsten. We zijn volop bezig met het ontwerpen en maken van sieraden, gemaakt van natuurstenen en parels voor de webshop, zodat je kunt stralen met een nieuw sieraad tijdens jouw feestelijke dagen.

Kerstmarkt Lelystad 15 - 16 december 2018

Ontmoet ons op de kerstmarkt in Lelystad

Wat enorm leuk is dat we "live" staan op de super gave en professionele Kerstmarkt op het Batavia Stad terrein in Lelystad Haven op zaterdag 15 en zondag 16 december. Niet zomaar een Kerstmarkt maar eentje die zeer goed te noemen is. Onze plek op deze markt is gehuisvest in een pagode-tent, zo leuk.

Pagode tent Kerstmarkt Lelystad

We gaan de pagode tent inrichten met meubilair en een kleine verwarming. Dat laatste is al een reden om bij onze pagode-tent binnen te stappen! Natuurlijk laten we je prachtige sieraden zien in onze stand. We zijn volop bezig zodat er een behoorlijke collectie aanwezig zal zijn. De zilveren sieraden uit diverse landen van onze aardbol zullen ook te zien zijn. We nodigen je van harte uit om ons te bezoeken, je bent van harte welkom.

Sieraden - Carrykralensieraden

Plezier voor jong en oud

Is er nog meer te doen op deze Kerstmarkt? Ja zeker: er zal o.a. een Snow Globe staan die dient als photobooth, je kunt er selfies maken of een familie- of vriendenfoto, hartstikke leuk. Allerlei optredens van muziek en dans, bijvoorbeeld zaterdag een popkoor en zondag een leuke Brassband, op alle drie de pleinen om van te genieten. Kerstmannen (leerlingen van de ROC Almere) zullen behulpzaam zijn om je naar de diverse pleinen te begeleiden en natuurlijk naar onze pagode-tent. Vanzelfsprekend is er op alle drie de pleinen van alles te eten en te drinken aangepast aan de weersomstandigheden die medio december normaal te verwachten zijn. Denk aan soepen, warme worst, poffertjes, warme chocolademelk, koffie, glühwein en nog meer. En om dat we je bezoek hoog eren, hebben we een rode loper voor je uitgelegd vanaf Batavia Stad tot aan Batavia Haven over de gehele markt, hoe chique is dat?

Korting op je aankoop

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en je krijgt meteen korting op je aankoop bij ons in de pagode-tent tijdens de kerstmarkt dagen bij Batavia Stad. Wij hebben er zin in, jij ook? Tot daar of in de webshop!

 

Met kralengroet,

Carry

Reacties

 1. Carry Doeven Carry Doeven

  Dank voor je reactie. ik had al naar je gereageerd via whats app. Nu dus officieel ook via webshop.

  groetjes Carry

 2. Edie Edie

  Bij veel sieraden mis ik het formaat. Ik zou graag het formaat weten van de design hanger.
  Met vriendelijke groet
  Edie Deckers

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden