Kijken, Kiezen, Kopen

  • Geplaatst op
  • Door Carry
  • 0
Kijken, Kiezen, Kopen

Wat een weelde dat de griep achter mij ligt, wat een lastige was het dit keer, ik heb medelijden met degenen die het nog hebben…..beterschap gewenst.

Nu beginnen met het fotograferen van de zilveren items die vanuit Bali zijn gekomen en die stralend klaar liggen.

Jullie hebben al een voorproefje hier en daar voorbij zien komen via Facebook en dat heeft ook al geleid tot pre-orders en reserveringen, zelfs uit België. Het wordt steeds internationaler in mijn klantenbestand, TOP!

zilveren sieraden Bali

Hoe gaat het nou eigenlijk in zijn werk voordat jij een gekozen sieraad uit mijn shop in je bezit hebt?

Dat ga ik je vertellen en dan zie je dat het heel snel en eenvoudig gaat. Je “bladert” door mijn winkel heen alsof je door een fysieke winkel loopt. Je ziet van alles en opeens valt je oog op een sieraad dat je echt raakt. Je bekijkt de foto’s en leest de beschrijving die er bij vermeld staat…. JA, die wil je hebben. Als het om een ring gaat, klik je op de maat van jouw keuze. Er staan twee hulpjes in de tekst voor je klaar om je ringmaat te bepalen. Dan klik je door naar de bestelpagina waar je je gegevens invult. Daar kun je ook kiezen of je je sieraad in een cadeauverpakking wenst te ontvangen (kost niets…., dat betaal ik voor je!) en of je een kortingscode hebt die je kunt gebruiken. Tevens kies je de betaalmethode: voor Hollandse klanten is dat IDEAL en voor Belgische klanten is dat  bancontact Mister Cash of via een bankoverschrijving of After Pay mogelijkheid. Na je keuze van betalen en controle of alles naar je zin is ingevuld, komt het leuke moment van KOPEN oftewel op de groene knop klikken,…. hartstikke leuk!

zilveren sieraden uit Bali van Carry

Ik ontvang jouw orderbericht en zien dat jij een mooi sieraad hebt gekozen. Ik haal het sieraad uit de voorraad en verpak het alvast voor je. Zodra het systeem aangeeft welke betaalkeuze je hebt aangeklikt en de betaling een feit is, zal ik tot verzending overgaan. Als ik het via Post.nl doe, geef ik het pakketje af bij een afleverpunt en ontvang ik de Track & Trace-code aldaar en die zet ik in jouw account in het systeem. Verstuur ik het pakketje met My Parcel.nl dan krijg je iets sneller je Track & Trace-code in je mail. Vanaf dat moment gaat je pakketje op reis en kunnen jij en ik het volgen. Met spanning wacht jij af of het sieraad echt aan je verwachting voldoet en dat hoop ik van harte. Op deze manier is Kijken, Kiezen, Kopen een leuk avontuur en het kost je weinig tijd en inspanning. Hoe luxe kan het zijn? Nog niet eerder gedaan in mijn webshop? Ga het lekker doen en ervaar het gemak en het plezier. Wees welkom in www.carrykralensieraden.nl

Hartelijke groet van Carry

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.