Mijn eerste blog

Mijn eerste blog

Een eerste kennismaking voor jullie met sieraden die o.a. uit Bali komen en andere plaatsen in Indonesië. Deze vind ik door het reizen in de Archipel als reisleider. Iedere keer weer een heerlijke ervaring.

Dit is mijn eerste blog voor mijn vernieuwde webshop. De aanleiding is dat ik weer op reis ben in Azië als reisleider, en tevens weer zoveel mooie dingen zie en inkoop dat ik jullie daar van graag getuige wil laten zijn middels deze blog. Azië is een heerlijk werelddeel voor mij om er te zijn, mede omdat je er prachtige kralen kunt kopen en prachtige (sterling zilveren) sieraden. Door de jaren heen heb ik inmiddels een aantal vaste leveranciers opgebouwd en het is iedere keer weer leuk om terug te komen en hen weer te ontmoeten. Vaak liggen er in een hoekje producten klaar voor mij omdat ze inmiddels wel weten wat ik mooi vind en dat het van een goede kwaliteit moet zijn. In Yogjakarta verblijven we ook een paar dagen, daar zit ook één van mijn leveranciers sinds jaar en dag. Altijd weer leuk om de dames in de shop weer te zien en bij te kletsen. Prachtige natuurstenen en chrystalglas hebben ze daar. Kan het dan ook niet laten weer mee te nemen naar Holland. We zijn daarna doorgereisd naar Bali per ferry wat ook weer een belevenis is geweest. Op Bali genieten we van het Hindoeisme wat je hier alsmaar om je heen ziet, tempel na tempel met prachtige versieringen, bij elk huis een mini tempeltje, het eiland staat er vol mee. We genieten aan de noordkust in Lovina een bekende stek voor toeristen. Het is echt genieten hier. Ook op Bali een leverancier van mijn webshop,  Best to Buddha, de broer van Buddha to Buddha, ook daar kennen ze me goed. Het is iedere keer weer een feestje om daar te zijn. De werkplaats bezoeken is werkelijk fantastisch, soms gaan er gasten mee en vinden dat ook echt een belevenis. De medewerkers zijn daar actief met het vervaardigen van prachtige sieraden met de fijnste technieken en miniscule onderdeeltjes aan elkaar lassen voor armbanden, ringen en colliers. De winkel die er bij hoort is een oase van prachtige sieraden. Je voelt je als een kind in een snoepwinkel met een stuiver in je hand: wat zal ik kunnen kopen, er is zoveel keus! Voordat je het weet zijn er twee drie uur om. Dit is een herinnering die je niet snel vergeet en thuis wordt je er aan herinnerd door het dragen van het gekozen sieraad. Mijn eigen bestellingen liggen al klaar en natuurlijk weer rond kijken of er nieuwe items zijn die ook de moeite waard zijn om in mijn eigen webshop te kunnen plaatsen. En ja dat lukte goed, binnenkort ben ik weer terug in Nederland en zullen de nieuwe items geplaatst worden in mijn carrykralensieraden.nl webshop. Dan kunnen jullie meegenieten van al het moois. Via de foto kan je alvast een voorproefje zien. We gaan verder met de reis en wie weet kom ik nog meer moois tegen op kralen en sieradengebied, dat neem ik dan zeker ook mee. Nog een paar dagen genieten en dan is het weer voorbij de mooie trip door Indonesië. Tot de volgende blog, met kralengroet vanuit Indonesië, Carry

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden