Hoe verwen jij je moeder met Moederdag??

  • Geplaatst op
  • Door Carry
  • 0
Hoe verwen jij je moeder met Moederdag??

MOEDERDAG is dat een bijzondere dag? Daar zullen we allemaal verschillend over denken. Voor de één is dat een feestdag voor de ander een verdrietige dag omdat ze geen moeder meer hebben of een moeder die zorgen baart. Hoe is dat voor jou?

Voor mij is Moederdag………..

een dag die eigenlijk niet op 1 dag “gevierd” hoeft te worden. Mijn moeder is 365 dagen van het jaar mijn maatje, reispartner, rots in de branding en vooral MIJN moeder! En dat zal ze ook altijd blijven, zo lang ik leef, ondanks dat ze jl. 1 april is overleden Wij vierden eigenlijk elke dag Moederdag. Ik wens iedereen een fijne moeder toe.  

 

Laat het blijken…..

Het is altijd een goed idee om haar een attentie te geven op 12 mei a.s., dat kan van alles zijn; een kaart, een bloemetje, een telefoontje EN/OF een paar leuke zilveren oorbellen uit mijn collectie. Er zijn deze week weer nieuwe oorbellen toegevoegd in mijn webshop, 12 nieuwe paar oorbellen. Hangers, op het oor en allemaal van zilver 925. Ik heb ze “gevonden” tijdens mijn zoektocht naar mooie zilveren items op Bali. De oorbellen komen uit de collectie vanSaraswati, het bekende merk wat op Bali vervaardigd wordt door heel goede zilversmeden die met hart en ziel deze kunststukjes ontwerpen en met de hand maken. De handgemaakte oorbellen zijn daardoor uniek, soms worden ze met een mal gemaakt soms geheel uit de hand, ze zijn daardoor uniek. Ik vind het fijn om sieraden aan te bieden die geen massaproductie zijn. Ik kies voor uniek,  betaalbaar en een kleine voorraad. Op die manier voorkom ik dat HEEL HOLLAND HETZELFDE draagt. Zoooo mooooi! Ben (weer) blij dat het met deze nieuwe items goed gelukt is.

Kijk met plezier

naar de nieuwe oorbellen en bestaande sieraden in de webshop en kies een paar mooie oorbellen voor jezelf, ook als je geen moeder bent, voor je (schoon)moeder, (schoon)zus, vriendin, buurvrouw of iemand die je een warm hart toedraagt en bestel ze in mijn webshop. Je hebt ze dan ruim op tijd in huis om ze op Moederdag te geven met liefde. Maar los van Moederdag ben je ook van harte welkom in mijn shop om eigen gemaakte kettingen uit mijn Eigen Collectie, ringen en andere mooie items te  kiezen en te kopen. Ik wens jou en/of de ontvangster er veel plezier mee en van.

Met hartelijke groet,

 

www.Carrykralensieraden.nl

Carry

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.