Aangekomen op Bali, op bezoek bij mijn leveranciers

  • Geplaatst op
  • Door Carry Doeven
  • 0
Aangekomen op Bali, op bezoek bij mijn leveranciers

Lieve lezers,

Vanuit Bali mijn belevenissen. Deze week aangekomen op het mooie Bali. De eerste twee dagen in Kuta geweest. Even bijgekomen van alle drukke werkzaamheden die de laatste week in Holland moesten gebeuren. Ook weer even aanpassen aan het klimaat.

Over het weer kan ik duidelijk zijn. De ochtenden en een deel van de middag zijn super zonnig, vanaf ongeveer 16.00 is dat over. Het trekt dan finaal dicht en komt er een bak regen naar beneden waar je U tegen zegt. Tot een uur of 18.00 en om 20.00 is alles weer kurkdroog. Ken dit al jaren maar blijf het bijzonder vinden. Gisteravond zat er ook een fiks onweer in de lucht die insloeg in het pand naast mijn bungalowtje waar ik verblijf. Een enorme flits werd (gelukkig) door de bliksemafleider afgewend wat een mega-knal opleverde. Dat was even schrikken.

Doorgereisd naar Ubud waar ik de eerste afspraak had met één van mijn leveranciers, die mij weer hartelijk ontving. Nadat we bijgepraat hadden heeft hij mij zijn nieuwste collectie laten zien; ik voelde me als een kind in een snoepwinkel met een euro in mijn hand. Wat zou ik daar allemaal voor kunnen kopen; ik wil ALLES wel!!!!

Sieradenmaker op Bali

Een dag lang van alles uitgezocht en beoordeeld op prijs, kwaliteit en unieke uitstraling. Ik kan je vertellen dat dat nog een hele klus is; wat vinden mijn klanten mooi? Je kent het vast wel.... jij wil iemand een mooi cadeau geven en weet wel ongeveer de smaak van diegene. Maar wat vind zij nu echt mooi? Je eigen smaak speelt ook een rol, net als de prijs.

Volgens mij is het weer gelukt om voor ieder wat wils te vinden tegen prettige prijzen.

Ik heb mooie unieke zilveren ringen voor een prijs vanaf € 49,95 en oorbellen vanaf € 29,95 kunnen scoren. Ben zelf super enthousiast.

Hier zie je alvast een voorproefje. Ik ben heel benieuwd wat je er van vindt.

Voorproefje nieuwe sieraden uit Bali

Ze staan natuurlijk nog niet in de webshop maar er zullen foto’s bij de blog en op Facebook gezet worden terwijl ik hier nog ben zodat je ze alvast kunt bewonderen. De ringmaten zijn van 17 tot en met 19 mm verkrijgbaar op een uitzondering na. Stuur me een mail of reageer via Facebook als je een sieraad ziet dat je alvast wil bestellen. Zodra ik terug ben van deze inkoopreis zal ik je je prachtige gekozen item(s) toezenden. Zoals je weet heb ik van elk item geen enorme hoeveelheden; je wil toch uniek zijn en niet: Heel Holland Hetzelfde?

De andere dagen in Ubud spendeer ik om nieuwe leveranciers te ontmoeten. Ik moet zeggen dat lukt aardig. Het is zo fijn dat je hier in Indonesië prettig zaken kunt doen. Bijna iedereen is behulpzaam en bereid om tot iets te komen.

Deze ringen liggen klaar om afgewerkt te worden:

Deze ringen liggen klaar om afgewerkt te worden

Kortom, houd Facebook in de gaten voor foto’s van nieuwe items. Ik zal steeds foto’s plaatsen van de ingekochte prachtige zilveren sieraden. Tot de volgende blog en deel en like zoveel mogelijk.

Hartelijke groetjes vanuit Bali, Carry

Reacties

  1. Mieke Schijf Mieke Schijf

    Mooie oorbellen Carry - daar word ik weer helemaal hebberig van. Ik bel je nog om te komen kijken.
    Groeten

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden