Top 7: Ringen voor elke gelegenheid

  • Geplaatst op
  • Door Carry Doeven
  • 0
Top 7: Ringen voor elke gelegenheid

Door het dragen van mooie sieraden geef je je outfit net even dat beetje extra. Zelfs de meest eenvoudige kleding kan er chique uit zien door deze te combineren met stijlvolle sieraden. Ringen kun je bij elke gelegenheid dragen. We laten jou graag onze top 7 van favoriete ringen zien.

 

7. Zilveren ring met drie staafjes

Deze ring heeft een geweldig mooie belijning. De drie staafjes zijn boven op de gesloten ring geplaatst. Dit maakt de ring elegant zonder overheersend te zijn. Deze ring is gemaakt van .925 sterling zilver en komt uit onze Saraswati collectie.

Zilveren ring met staafjes

> Naar de shop

6. Gladde ring met bolletjes

Deze ring uit de Saraswati collectie is een absolute topfavoriet. Erg leuk in combinatie met de bijpassende oorbellen. Ook deze ring is gemaakt van .925 sterling zilver.

Gladde ring met bolletjes

> Naar de shop

5. Ring met vlakken

Houd je van anders dan anders? Dan vind je deze ring vast geweldig. Deze ring heeft een strak design dat gespleten is uit één stuk zilver. De twee vlakken staan tegenover elkaar en zorgen voor een stoere uitstraling.

Ring met vlakken

> Naar de shop

4. Driehoekige ring

Deze zilveren ring heeft een mooie zware uitvoering en een strak, modern design. De ring is met de hand gemaakt en wat extra leuk is: hij is op twee manieren te dragen. Ook deze ring komt uit de Saraswati collectie uit Bali.

Driehoekige ring

> Naar de shop

3. Ring met bamboekoraal

Houd je van kleur? Dan mag deze ring niet in je sieradenkistje ontbreken. Deze ring bevat bamboekoraal dat in het zilver is vastgezet. Een prachtige combinatie die zeker de aandacht trekt. Leuk in combinatie met het bijpassende collier.

Ring met bamboekoraal

> Naar de shop

2. Platte zilveren ring

Deze populaire ring staat niet voor niks op nummer 2 in deze top 7. Een mooie strak rondgedraaide platte ring in een zware uitvoering. De ring is met de hand gemaakt, waardoor geen twee exemplaren exact hetzelfde zijn en je dus altijd een uniek sieraad draagt.

Platte zilveren ring

> Naar de shop

1. Zilveren ring met cirkel

Tot slot onze absolute favoriet: een zilveren ring met een open cirkel bovenop. Vlak onder de cirkel is de ring open, waardoor de maat ietsje aangepast kan worden. Handig! Dit mooie sieraad is met de hand gemaakt van .925 sterling zilver.

Zilveren ring met cirkel

> Naar de shop

Bepaal je ringmaat

Voor een perfect passende ring is het belangrijk dat je je ringmaat weet. Deze kun je eenvoudig zelf meten. Bijvoorbeeld door van een goed passende ring de binnenmaat te meten, door deze op een liniaal te leggen. Het aantal milimeters in de diameter geeft de ringmaat aan. Een diameter van 18,5 millimeter komt dus overeen met ringmaat 18,5.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.