Update najaar 2018

  • Geplaatst op
  • Door Carry Doeven
  • 0
Update najaar 2018

Hi lieve lezers, dit is mijn blog van najaar 2018. Het was een roerige, warme en drukke zomer. Veel gereisd en sportief bezig geweest. Thailand onder andere was een fantastische reis.

Via Bangkok, waar ik vaste leveranciers heb, weer van alles ingekocht, doorgereisd naar onder andere Chiang Mai. Daar was ik nog niet eerder geweest, dus het was een hele uitdaging om daar leveranciers te vinden die bijzondere zilveren items hebben. Na wat speuren en rondvragen is het gelukt een leverancier te vinden die liefde voor het zilversmid vak heeft en daardoor kwalitatieve en mooi en betaalbare sieraden maakt.

Na een aantal bezoekjes te hebben afgelegd zie je het resultaat in de shop uitgestald. Ben er best een beetje trots op! Wat is toch fijn als je mensen ontmoet die ook gaan voor kwaliteit en liefde voor het materiaal en ontwerp. Dat maakt mijn webshop echt anders dan de meeste sieradenshops. Ik heb duidelijk gekozen voor een andere insteek. Dat zie je ook aan mijn eigen ontworpen en gemaakte sieraden; mooie natuurstenen en echte parels die warmte en liefde uitstralen waardoor jij als draagster straalt bij het dragen van sieraden uit mijn collecties.

Ik ga de aankomende winter meer Eigen Collectie aanbieden dan tot nu toe. Reden? Omdat ik het niet laten kan om zelf met de natuurstenen en parels bezig te zijn en jullie steeds vaker ernaar vragen. Dat leidt weer tot nieuwe sieraden die ik graag aan jullie wil tonen in de shop maar ook op live events.

Alles bij elkaar is er een mooie mix aan het ontstaan in mijn webshop aan sieraden van zilver en natuurstenen en echte parels. Gaaf om te zien dat het zo groeit. Dat is ook de reden dat we de homepage gaan aanpassen. Hou het in de gaten, tussen nu en medio oktober zal dat een feit zijn. Dan zie je direct op de homepage: acties, live events en andere interessante activiteiten van www.carrykralensieraden.nl En daar zorgen jullie mede voor.

Hoe geweldig is dat het jullie mijn webshop waarderen? Ook via Facebook zijn jullie zeer positief over mijn activiteiten. Dank dank dank. Tot de volgende blog en geniet inmiddels van eyecatchers in de webshop, die je zeker zou willen hebben, denk met name aan de aankomende feestdagen. Schitter en straal met onze sieraden!

 

Carry en haar team

www.carrykralensieraden.nl

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden