Wat gaat de tijd snel....

  • Geplaatst op
  • Door Carry
  • 0
Wat gaat de tijd snel....

Zo vier je nog Kerst en Oud en Nieuw 2018, nu is Valentijn al weer voorbij, evenals de inkoopreis Bali.

Inkoopreis Bali

En over het laatste wil ik het vandaag met jullie hebben. Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de support en pre-orders die ik mocht ontvangen van jullie. Ook uit Engeland een leuke order gekregen. Zo fijn te ervaren dat blijkbaar mijn inkoopkeuzes aanslaan bij jullie en dat ik daar menigeen blij meemaak. Nu terug in Holland en ook hier mooi weer, dat is fijn. De griep slaat bij veel mensen toe en ik ben nu ook even lid van die groep, brrr. Zo snel mogelijk zullen we de nieuwe zilveren sieraden van Saraswati in de shop plaatsen zodat jullie alles gaan zien wat ik ingekocht heb op het zo mooie Bali.

Leveranciers zilveren sieraden

De leveranciers waar ik ben geweest waren weer even hartelijk als altijd en dat heeft ook weer mooie producten opgeleverd. Naast het inkopen heb ik ook enorm genoten van de omgeving en de lokale bevolking. Hulde aan de mensen die geholpen hebben om het weer een succes te laten worden. Ik denk aan de mannen van één van de hotels die mij even heen en weer gebracht heeft en later van mij hoorde dat er nog een nabestelling zou komen als ik al uit dat hotel zou zijn vertrokken. Geen probleem, hij zou het wel nabrengen, super toch? Dan raak ik mijn oplaadkabeltje per ongeluk kwijt en mijn reserve lag in het hotel. Een medewerker van één van de leveranciers, stapte op zijn scooter en even later was hij terug met een nieuwe Apple kabel met factuur! Wat een service! Mijn moeder zegt altijd: in Indonesië kan alles. In al die jaren dat ik er al kom, zowel als toerist, sieradeninkoper en als reisleider, is het steeds weer waar, ongelooflijk! En wat natuurlijk ook heerlijk was: het eten, zalig vers en heerlijk van smaak, niet duur en niet calorierijk, toch weer drie kilo lichter thuis gekomen dan dat ik ging, ook mooi “meegenomen”, eigenlijk bedoel ik “achtergelaten”, haha.

zilveren sieraden uit Bali

 

Gewone leven weer starten,

dat wil zeggen; maandag starten met trainingen en carrykralensieraden.nl beheren en voor mijn leuke moeder zorgen, die mij wel een beetje gemist had; ze bedoelt eigenlijk; dat ze een beetje jaloers was omdat ik nu weer in haar moederland was waar we samen de laatste 20 jaar ieder jaar, zij en ik, een maand verbleven. Dat is hard voor haar en één van de nadelen van het oud worden; afscheid nemen van veel mensen en “zaken”. Maar mijn foto’s, verhalen en prachtige zilveren sieraden maken veel goed. Luitjes, zou Wieteke van Dort zeggen, dit was het weer voor deze keer, lees en deel het met plezier in jouw groep en ik zie je graag in de shop als klant, met groet,

Carry

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden