• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Mijn naam is Carry Doeven;

Lang geleden heb ik als hobby het zoeken en kopen van mooie kralen, overal vandaan, en het maken van eigen sieraden ter hand genomen. En wat bleek, menigeen vond het leuk of mooi wat ik maakte en de verzoekjes kwamen steeds vaker of ik iets wilde maken voor een ander.

Dan komt het moment dat een eigen bedrijf een logische stap is en daardoor is Carrykralensieraden ontstaan en uitgebreid met deze webshop. Inkopen doe ik zelf, tijdens mijn reizen o.a. in Azië. Sommige zilveren sloten, voor mijn eigen ontworpen en gemaakte sieraden, worden speciaal voor mij gemaakt in Indonesië. Mijn Eigen Collectie sieraden is steeds divers, het bestaat uit ingekochte sieraden en eigen ontworpen en gemaakte. Herhaling van eerdere inkopen is niet altijd mogelijk, soms wel. Dat maakt het zo leuk en afwisselend. Inmiddels is ook sterling zilver aan de collectie toegevoegd: sieraden vanuit Bali, o.a. de Saraswati collectie. Het is een uniek aanbod geworden waarvan de oplage klein is.

Wil je een (zilveren) sieraad kopen of je eigen ontwerp uit laten voeren of een bestaand sieraad laten restaureren; welkom in de shop Carrykralensieraden.nl. Wil je liever de collecties in het echt bewonderen, dat kan ook; maak een afspraak op onze locatie in Amsterdam, Groenlust 17, 1035 LD.

Veel plezier met het rondkijken in de webshop, er zit vast iets voor je tussen, bestel gerust; we hanteren natuurlijk "niet goed - geld terug" en we garanderen 100% klanttevredenheid.

Met kralengroet,

Carry en team van Carrykralensieraden