• Gratis verzending boven € 50 ,-
  • Gratis verzending België boven €100

Verzenden en retourneren

Verzendkosten
De verzendkosten bedragen €4,95 voor bestellingen binnen Nederland.
Bestel je voor meer dan €5
0, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening en worden je aankopen gratis bij je bezorgd.
Woon je in België of wil je je aankopen naar België laten verzenden, dan bedragen de verzendkosten €8,95. Aankopen boven €100 worden gratis bezorgd.

 

Ruilen of Retourneren
Ben je onverhoopt niet helemaal tevreden met je bestelling, dan mag je deze ruilen of retourneren. Lees onderstaande informatie goed door.
Je kunt de aankoop binnen 14 kalenderdagen zonder opgaaf van reden ontbinden. Deze termijn gaat in op de dag nadat jij, of een door jou aangewezen derde, de bestelling ontvangen hebt. Stuur ons een mail met de volgende info:

  • Het ordernummer van je bestelling
  • Om welk(e) product(en) gaat het?
  • Je IBAN bankrekeningnummer waarop we het aankoopbedrag kunnen terugstorten.

Zodra we je mail ontvangen hebben krijg je daarvan een bevestiging. Je hebt dan nog 14 dagen de tijd om de producten naar ons terug te sturen. Gebruik daarvoor bij voorkeur het herroepingsformulier, dat je hier kunt downloaden.
Print het formulier, vul het volledig in en voeg het bij de artikelen die je retour stuurt. Gebruik hiervoor dezelfde verzendverpakking als waarin de bestelling geleverd is, maar verwijder je eigen adres even. Het pakket kun je versturen naar onderstaand adres. De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder.

 

Carrykralensieraden

Groenlust 17

1035 LD, Amsterdam

 

Als we de retourzending in goede orde ontvangen hebben storten we het aankoopbedrag plus de aan ons betaalde verzendkosten (indien je de gehele bestelling retourneert) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug. Mocht het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en bij een retour zorg dat het artikel goed verpakt is.
Het herroepingsrecht is niet van toepassing op producten die wij speciaal voor jou (op maat) gemaakt hebben.

 

Product ruilen?
Wilt je je aankoop ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@carrykralensieraden.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.


Heb je vragen over dit retourproces, neem dan contact met ons op via info@carrykralensieraden.nl. We helpen je graag!